Borås Baskets avslutning

Då har vi haft vår årliga avslutning för vår breddverksamhet. Det var ca 200 spelare och coacher från födda 08 upp till dam- och herrlag som vara samlade i Almåshallen. Även en hel del föräldrar och syskon var på plats. (De allra yngsta från Basketskolan, födda 09-11, hade redan haft sin egen avslutning).
Vi hade tävlingar och prisutdelning. Det delades ut diplom till vissa lag , till de seriespelande lagen delades det ut tre olika kategorier av priser (Träningsflit, MIP och MVP) och slutligen stipendie ur Lars- Åke Olssons minnesfond.

Diplom till Olympic, Rullstol, F/P08 och F/P07.

Träningsflit: Sara Gunnarsson-Dam D2, Nova Fridh-DU17, Rebecka Ridaeus-F04, Nellie Blomqvist-F05, Helga Blanc-F06, Lorenzo Migliaccio-Herr D2, Patrick Alain-HU19, Rasmus Jansson-P02, Emmanuel Johansson-P03, Riaz Jawad-P04, Mani Kharezy-P05, Lesley Lam-P06.

Most Improve Player (MIP): Vania Sousa-Dam D2, Saron Tesfazghi-DU17, Rojan Javadi-F04, Vera Ekström-F05, Julia Scott-F06, Hugo Turesson-H2, Denis Ribic-HU19, Gaston Sahlén-P02, Elliot Engelbrektsson-P03, Wali Rosbeh-P04, Tor Undin-P05, Kasper Sohlström-P06.

Most Value Player (MVP): Emma Johansson-Dam D2, Tyra Eriksson-DU17, Matilda Wilbaste-F04, Ani Markert-F05, Sofia Johansson-F06, Viktor Hultin-Herr D2, Gideon Sahlén-HU19, Gideon Sahlén-P02, Joel Ericsson-P03, Rafael Da Silva Fernandez-P04, Adrian Bahrami-P05, Konrad Hattinger-P06.

Stipendie Lars-Åke Olssons Minnesfond:
”Årets stipendium delas ut till en ledare som med ett stort engagemang och hjärta bidrar till att väcka ett basketintresse hos barn som ännu inte börjat i klubben. Denna ledare lyckas genom sitt naturliga ledarskap se varje spelare oavsett om hen har svårt att vara tyst eller egentligen hellre vill spela fotboll. Detta inkluderande ledarskap är extra inspirerande när man vet att ledaren bara har fyra tillfällen på sig med varje grupp. Säsongen 2018/2019 tilldelas ledarstipendiet till minne av Lars-Åke Olsson ledaren för idrottskolan, Jouko Wiman.”