Wilma Sörensen är kallad till landslagsuppdrag

Wilma kallas till Luleålägret avseende DU15-landslaget under perioden 2019-06-14 tom 2019-06-20.
Luleålägret arrangeras i samarbete med Luleå Kommun och RIG Luleå.

Vi önskar Wilma ett stort lycka till!

Truppen
Aina Petterström, IK EOS – Aisha Drammeh, BK Järva – Alice Gudmundsson Barle, – Alva Mofalk, KFUM Västerås – Diana Collins, Brookwood HS – Edessa Noyan, Botkyrka BK – Emilia Englund, Södertälje BBK – Emilia Forss, Åkersberga Basket – Ester Kapetanovic, Malbas – Filippa Sörensson, KFUMBlackeberg – Hanna Von Rooji, KFUM Blackeberg – Helena Axelsson, Ragunda BBF – Lova Mörck, KFUM Gävle – Maja Erlandsson, Sunderby SK – Nellie Fors, BK Vråken – Nora Strömsten, KFUM Umeå – Saga Eklöf, Norrköping Dolphins – Stella Szabó, Spånga Basket – Stina Hansson, BK Höken – Tilde Månsson, Södertälje BBK – Tove Caesar, Spånga Basket – Tuva Eklöf, Norrköping Dolphins – Wilma Sörensen, Borås Basket.