Gideon Sahlén med som reserv till landslagsuppdrag

Gideon kommer få åka med på läger och matcher även som reserv.  Träning kommer ske i Södertälje 25–26 juni. Därefter kommer de åka till Kiisakallio och spela NM som består av 5 matcher. Det är tredje året som NM spelas i Finland, och för motståndet står förutom värdlandet även Norge, Danmark, Island och Estland.

Följande spelare kallas till NM med tillhörande förläger avseende HU18-landslaget under perioden 2019-06-25 – 2019-07-02.
André Lorentsson, RIG Mark – Jaxon Collier Broms, RIG Mark, Alan Brzezinski, RIG Mark – Pelle Larsson, BG Luleå – Dante Love, USA – Rickard Rietz, RIG Mark – David Jolinder, Alvik Basket – Sebastian Andersson, Spanien – Enrique Cordon Sjöberg, Spanien – Sebastian Forsling, RIG Mark – Hugo Bergström, USA – Tom Sanne, RIG Mark
Reserver: Erik Käll, Nässjö Basket – Oliver Cupan, RIG Mark – Gideon Sahlén, Borås Basket.

Kommande program:
12-16 juli Falun Läger
16-19 juli Warzawa, Polen Turnering
23-26 juli Oradea, Rumänien För EM (ev. match)
26 juli-4 augusti Oradea, Rumänien EM