Tränartrio klar för damernas U-lag i div 3

Borås Baskets utvecklingslag på damsidan kommer nästa säsong ledas av Marko Falk, assisterad av Viktor Hultin och Steve Liljekvist. Falk med assisterande kommer även fungera som en länk mellan dam- och utvecklingslag och jobba tätt tillsammans med elitlagets coachstab.

Headcoach Marko Falk kommer ursprungligen från Lidköping. Han tränade sitt första lag när han var 15 år gammal, och har varit med som tränare i Region Södra och Östra. Falk var tidigare coach för Borås Baskets framgångsrika P02-lag som under hans ledning tog sig till final i USM Final Four och han har utöver detta flera ungdomar som gått till olika regions- och landslag. 

Väldigt glädjande att få med en sådan duktig trio av coacher i vår satsning på damerna. Marko är en väldigt duktig coach med lång erfarenhet, samtidigt som hungriga killar i form av Viktor och Steve backar upp. Detta kommer ge oss goda förutsättningar att hitta en tydligare röd tråd genom dam/flickverksamheten vilket vi ser som väldigt positivt, säger Mattias Modig, Sportchef Dam.

 

Text: Borås Basket