Dubbla matcher

Borås Baskets dam- och herrlag överlappar varandra under lördagseftermiddagen. Damlaget har uppkast mot Eos 16:00 hemma i Boråshallen, medan herrarna kan ses på SBL Play då de gästar BC Luleå 17:00.

 

Den som följer Borås Basket kan tvingas att välja under lördagseftermiddagen. Antingen går man på dammatchen i Boråshallen, där det är uppkast mot Eos 16:00. Eller så stannar man hemma och ser herrarna på SBL Play. Den matchen har visserligen uppkast först 17:00, vilket ju möjliggör en kombination av första halvlek i Boråshallen och sedan SBL-matchen på WebbTV. Men bästa alternativet torde ändå vara att se dammatchen live och på plats. Och sedan herrmatchen i efterhand…

 

Så, nu var det utrett. Eller extra förvirrat. Hur som helst så är både Eos och BC Luleå tuffa motståndare som tippas i toppen av respektive serie. Vi håller såklart tummarna för Borås på alla håll och ser fram emot en härlig eftermiddag.

 

Borås Basket-Eos, Basketettan dam spelas i Boråshallen med start 16:00. Det är fritt inträde.

Matchen går även att se på WebbTV via Facebook.com/BorasBasketDam eller via Youtube.com/BorasBasket. Sändningen görs av 609 Foto | Media. Kommentator är Jonas Sehlin.

 

BC Luleå-Borås Basket, SBL herr spelas i Luleå Energi Arena med start 17:00.

Matchen går att se på WebbTV via sblplay.se och kostar 89 kr (om du inte har säsongskort på SBL Play).

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek och Oskar Andersson.