Formstarkt Borås möter Umeå borta

Borås Baskets herrar reser till Västerbotten för bortamatch mot Umeå Bskt på lördagseftermiddagen. Fart och krigarinställning är ett par nyckelfaktorer som lagkapten Fredrik ”The Fredder” Andersson nämner inför matchen.

 

Borås mötte Umeå för bara tio dagar sedan. Den gången var det i Boråshallen och Borås gick segrande ur striden, med 92-81. Och för en vecka sedan spelade man borta mot Wetterbygden. Där blev det seger med 93-109 efter en av säsongens allra bästa insatser. Det är därmed ett Borås Basket pumpat med självförtroende som på lördagseftermiddagen ska ta sig an Umeå Bskt i Umeå Energi Arena.

 

Här kan du ta del av lagkapten Fredrik ”The Fredder” Anderssons tankar inför lördagens match.

 

 

Umeå Bskt-Borås Basket spelas i Umeå Energi Arena lördagen den 30 november 16:04. Matchen går att se via SBL Play, med start 16:00.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek. Intervju: Podd-Jonas. Video: 609 Foto| Media.