Wetterbygden borta och The Fredder Show live

Vi skriver fredagen den 10 januari och ikväll händer mycket. Dels är det bortamatch för Borås Basket mot Wetterbygden Stars. Men innan dess kan du ladda upp med senaste The Fredder Show – live på Facebook!

 

Svenska Basketligans tabelletta Borås Basket reser på fredagseftermiddagen de nio milen till Huskvarna för säsongens tredje derby mot Wetterbygden Stars. Stars är femma, men väldigt effektivt på sin hemmaplan. Där har det hittills blivit sju segrar och endast två förluster så här långt.

 

Matchen Wetterbygden Stars-Borås Basket går att se på SBL Play. Observera den tidiga matchstarten 18:04! Men redan 17:30 kan du värma upp med ett nytt The Fredder Show, som då släpps live på Borås Baskets Facebook-sida. Avsnittets gäst är DeAndre Davis och inslaget från Podd-Jonas är med Karin Inger Key.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.