Hemmamatch i Basketettan

Det är närapå en månad sedan Borås Basket spelade hemmamatch i Basketettan. Men den här söndagen är det dags igen och det är Brahe Basket från Huskvarna som vi har den äran att välkomna till Boråshallen.

 

Brahe Basket kommer till Boråshallen med tre raka segrar i bagaget. Visserligen mot Oskarshamn och Södertälje, som återfinns i tabellens botten, men segrar är ändå alltid segrar. Maja Erixon och Tilda Hultin är ett par nyckelspelare att se upp med hos gästerna.

 

Borås Basket-Brahe Basket spelas i Boråshallen söndagen den 19 januari 17:00. Har du inte möjlighet att komma på matchen så finns en annan lösning. Borås Basket livesänder matchen via den egna Youtube-kanalen samt via Facebook-sidan. Det är gratis att se matchen både på plats och via WebbTV.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.