Träffa laget på Orangeriet idag!

Idag, lördagen den 8 februari, 10:00-12:00 finns Borås Baskets herrlag och maskoten Balldy på Orangeriet. Alla intresserade är välkomna dit för att mingla, få autografer eller ta en selfie ihop med favoritspelaren.

 

Entusiasterna Tomas Evaldsson och Markus Kronquist arrangerar, ihop med Borås Basket, evenemanget ”Minnesvärda Ögonblick” på lördagsförmiddagen den 8 februari. I Orangeriets lokaler kommer Borås Baskets herrspelare, coacher och maskot att samlas mellan 10:00 och 12:00. Alla som vill kika förbi är välkomna.

 

Spelarna, coacherna och maskoten Balldy kommer att vara tillgängliga för mingel, autografer och selfies. Dessutom kommer det att finnas möjligheter att köpa Borås Basket-souvenirer på plats. Och självklart kan du som alltid fika på Orangeriet.

 

Varmt välkomna till Orangeriet i Borås!

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: 609 Foto | Media.