Äntligen hemmamatch

Borås Basket har inte spelat hemmamatch i Basketettan sedan den 19 januari. Men nu är det dags igen, när Haga BG Dolphins från Norrköping besöker Boråshallen på söndagseftermiddagen. Som alltid när det gäller Borås Baskets damlag så är det fri entré för alla.

 

Inför matchen mellan Borås Basket och Haga BG Dolphins finner vi Borås på tabellens fjärdeplats, med 11 segrar på 15 försök. Dolphins parkerar just nu som femma, precis under Borås, med lika många segrar, men med två extra förluster.

 

Dolphins headcoach Paul Burke har ett lag där ingen spelare är född tidigare än 2000 och där 16-åriga Karolina Andersson kan visa upp imponerande snitten 12,9 poäng och 13,9 returer. När det gäller Borås Basket så kommer gästerna att få stångas mot en balanserad attack där en rad namn kan kliva fram och producera.

 

Borås Basket-Haga BG Dolphins spelas i Boråshallen söndagen den 16 februari 17:00. Som alltid är det fri entré. Vill du hellre se matchen via WebbTV så finns den möjligheten givetvis. Besök i så fall vår Youtube-kanal eller damlagets Facebook-sida.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.