SM-final 2020*

Tisdag 28 april – i din TV-soffa.

Sändningsstart 18:30. Uppkast 19:04.

 

SM-guldet hamnade efter en förkortad säsong hos Borås Basket, dock utan att vi ens spelat SM-final. Så vi tänkte att en SM-final ju går att ordna på annorlunda vis. Därför visar vi, den 28 april, en match som får symbolisera den avgörande SM-finalmatchen.

 

Under matchkvällen leder lagkaptenen Fredrik ”The Fredder” Andersson en live-studio från Boråshallen med en massa intressanta gäster. Uppsnacket börjar redan 18:30. Den vanliga matchkommenteringen är borttagen och istället får vi ta del av vad coacherna och spelarna kände, tänkte och kommunicerade under de olika skedena av matchen. Uppkast 19:04.

 

Som alltid på Facebook finns kommentarsfält. Väljer du att skriva frågor där så är chansen stor att de plockas upp och besvaras av Fredrik och hans gäster. Dessutom kopplar vi en auktion av signerade matchtröjor till sändningen och i slutet av kvällen kommer alla de vinnande buden att tillkännages.

 

Naturligtvis satsar vi på att ”fylla Boråshallen” som om det vore en avgörande SM-final. Biljetterna kostar 50 kr styck och köps antingen via länken (till vårt biljettsystem) här eller genom Swish.

 

Swish: 123 3500 147.

 

Biljetterna kostar 50 kr styck. Det finns inget tak för hur många biljetter varje person får köpa. Om du swishar 100 kr så har du köpt två biljetter, 150 kr är lika med tre biljetter och så vidare. Nu hjälps vi åt att fylla Boråshallen till max!

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.