Publikinformation Borås-Norrköping

Tyvärr kvarstår publikgränsen på 50 personer även till lördagens returmöte mot Norrköping Dolphins i Boråshallen. Publik hanteras som föregående match, via namnlista. Detta för att säkerställa att vi kan hålla publikgränsen.

Anhöriga till spelare meddelas med namn. Övrig publik som vill se matchen på plats mailar sitt intresse med namn till mattias.modigh@borasbasket.se – ett returmail med bekräftelse mailas tillbaks senast fredag eftermiddag/kväll. Intresseanmälan önskar vi ha in senast fredag lunch. Det är först när du får tillbaks mailbekräftelse som du är garanterad plats, kom inte till Boråshallen om du inte anmält dig och fått bekräftelse i förväg. Först till kvarn-principen tillämpas.

För ackreditering av media, maila: media@borasbasket.se

Borås Basket – Norrköping Dolphins
Basketettan Dam
Lördag 17/10 – Kl.16:00
Boråshallen