Publikinformation 25 oktober

Söndagen 25 oktober spelas matcher i Boråshallen för föreningens två representationslag. Borås Basket dam spelar mot Lobas på förmiddagen, och under eftermiddagen har herrlaget hemmapremiär i SBL mot Norrköping Dolphins. Här följer publikinformation kring de båda matcherna.

Borås Basket – Lobas
Basketettan Dam

Söndag 25/10 – Kl.11:00
Boråshallen

Publik till dammatchen hanteras som tidigare via namnlista. Detta för att säkerställa att vi kan hålla publikgränsen på 50 personer. Anhöriga till spelare meddelas med namn. Övrig publik som vill se matchen på plats mailar sitt intresse med namn till mattias.modigh@borasbasket.se – ett returmail med bekräftelse mailas tillbaks senast lördag eftermiddag. Intresseanmälan önskar vi ha in senast lördag lunch. Det är först när du får tillbaks mailbekräftelse som du är garanterad plats, kom inte till Boråshallen om du inte anmält dig och fått bekräftelse i förväg. Först till kvarn-principen tillämpas.

För ackreditering av media, maila: media@borasbasket.se

Borås Basket – Norrköping
Svenska Basketligan

Söndag 25/10 – Kl.15:04
Boråshallen

Under gällande restriktioner har vi möjlighet att ta emot 50 personer i publiken. 40 av dessa kommer bestå av sponsorer som hanteras via gästlista. Vi vill också ge möjlighet för våra supportrar att se matchen. Därför kommer vi att lotta ut kvarvarande 10 biljetter via vår Facebook-sida. Möjlighet att anmäla sitt intresse för att vinna biljetter finns på fredag 23 oktober mellan kl 10:00 – 15:00. Vi utser fem vinnare som vardera vinner två biljetter. Mer information om hur du deltar i utlottningen kommuniceras via våra sociala medier under fredagen.

För övriga hänvisar vi till sändningen via sblplay.se eller SVT.

Genom att köpa ett SBL-playkort genom Borås Basket får du möjlighet att se alla matcher med alla lag i herrligan inklusive slutspel. Kortet kostar 1595 kr, och köpes genom att swisha summan till nummer 123 6526 099. Koden kommer sedan via sms.

För ackreditering av media, maila: media@borasbasket.se