Enjoy The Passion

Gå på match

Gå på Ligamatch

Biljettinformation

Basket är världens mest spännande och actionfyllda livesport. Njut av passionen tillsammas med andra orangesvarta supportrar på plats i Boråshallen! Köp dina biljetter i förväg och kom till arenan i god tid före match så slipper du syssla med tråkiga saker som att stå i långa köer!

Förköpsbiljetter är platsspecifika och säljs på nätet, via biljettfliken på Borås Baskets hemsida. De bästa platserna är billigast (99 kr) om du förköper. På matchdagar går det att köpa onumrerade biljetter direkt i entrékassan till ett lite högre pris (130 kr för vuxen). Numrerade biljetter har förtur till platserna.

Entrékassorna öppnar en timme innan matchstart (18:00 på vardagar och 15:00 på helger). Priserna gäller i Svenska Basketligans grundserie. I årskorten ingår samtliga hemmamatcher i Svenska Basketligan herr, exklusive slutspel. Årskortsinnehavare får förtur till sin plats i slutspelet.

BILJETTER grundserien 2018/2019 Pris
Barn (0-6 år) FRI ENTRÉ
FÖRKÖP BÄSTA PLATS (VUXEN, PENSIONÄR, UNGDOM)
PREMIUM (RAD 1-3 LÅNGSIDA) 99 KR
COURTSIDE (RAD 1, GOLVET KORTSIDA) 99 KR
HEDERSLÄKTAREN (CENTRALT LÅNGSIDA) 99 KR
PRISER VID KÖP I ENTRÉKASSAN (ONUMRERAT)
VUXEN 130 KR
RULLSTOL (INKLUSIVE LEDSAGARE) 130 KR
PENSIONÄR 80 KR
UNGDOM (7-17 ÅR) 60 KR
STUDERANDE (MED CSN-KORT) 60 KR
ÅRSKORT
ÅRSKORT VUXEN (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR
ÅRSKORT RULLSTOL (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR
ÅRSKORT COURTSIDE (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR
ÅRSKORT PENSIONÄR (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR
ÅRSKORT UNGDOM (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR
ÅRSKORT STUDERANDE (SLUTSPEL INGÅR EJ) 1750 KR

För bortasupporter

Borås Basket välkomnar alla bortasupportrar till match i Boråshallen. I Boråshallen finns ingen specifik bortasektion. Biljetter kan du köpa via biljettfliken på Borås Baskets hemsida eller på Biljettforum.se. Där går det att välja specifika platser.

Tillgänglighet för rullstolsburna

I Boråshallen finns ett antal platser speciellt anpassade för rullstolsburna samt ledsagare. Den stora rullstolssektionen finns centralt, högst upp på den östra långsidan. Hiss finns från Boråshallens foajé (västra sidan). Efter matchen slut finns möjlighet undvika köer till hissen genom att rulla ut via dörrarna på baksidan (norra sidan).

Fick du inte svar på alla frågor?

Kontakta klubben på 033-41 12 25.

Parkeringsinformation runt Boråshallen

För dig som tar bil till matchen finns parkeringar i direkt anslutning till Boråshallen. Där kostar det 2 kr/tim. att parkera. För att slippa kö till biljettautomat betalar du enklast via sms till Inteleon SMS Park: 070-040 40 40.

Platserna intill arenan brukar inte alltid räcka till. Skulle det vara fullt hänvisar vi till parkeringen under motorvägen och bort mot Gina Tricot-huset. Det finns även andra parkeringar på ca fem minuters promenadavstånd från Boråshallen.

Balldy

Borås Basket har en officiell maskot. Han heter Balldy och föddes hösten 2012. Sedan dess har Balldy varit en stadig och pålitlig underhållare i Boråshallen. Och ibland även på bortaplan. Om du vill träffa Balldy så är det säkraste tipset att besöka Borås Baskets hemmamatcher. Du känner lätt igenom honom tack vare hans skalliga basketbollformade huvud och hans hy som går i orange.

När det beslutades att Borås Basket skulle ha en maskot på hemmamatcherna i Boråshallen så hölls en omröstning med hjälp av Borås Tidning. Den skalliga mannen med en basketboll som huvud vann. Namnet Balldy, som är en blandning av engelskans ”skallig” och ”boll”, hittades på av personalen på Borås Baskets kansli.

Balldy har burit två olika tröjnummer – 1 och 3. Balldys bästa vänner är maskotarna Dunkan Slammer från Uppsala och Ally Optic från Nässjö.

Gå på damlagsmatch

Information

Våra damer älskar att spela basket inför publik – Och turligt nog så är ju basket världens mest spännande och actionfyllda livesport. Ta chansen och passa på att njuta av passionen på plats tillsammans med andra åskådare i Boråshallen du också!

Fri entré

Våra matchsponsorer ger oss förutsättning för att vi ska kunna bjuda på Entrén till samtliga hemmamatcher med damlaget. Alla är välkomna!

Boråshallen

Hemmamatcherna för vårat damlag spelas i Boråshallen. Vanligtvis spelas hemmamatcherna på lördagar och söndagar kl.16:00 eller 17:00. Längst ner på sidan hittar ni adresser och karta till våra baskethallar.

KIOSK

På damlagsmatcherna har vi en välfylld kiosk med bl.a korv, godis, dricka, kaffe och kaka. Kiosken har öppet en timma innan match.

Parkering runt Boråshallen

För dig som tar bil till matchen finns parkeringar i direkt anslutning till Boråshallen. Där kostar det 2 kr/tim. att parkera. För att slippa kö till biljettautomat betalar du enklast via sms till Inteleon SMS Park: 070-040 40 40.

Platserna intill arenan brukar inte alltid räcka till. Skulle det vara fullt hänvisar vi till parkeringen under motorvägen och bort mot Gina Tricot-huset. Det finns även andra parkeringar på ca fem minuters promenadavstånd från Boråshallen.

Tillgänglighet för rullstolsburna

I Boråshallen finns ett antal platser speciellt anpassade för rullstolsburna samt ledsagare. Den stora rullstolssektionen finns centralt, högst upp på den östra långsidan. Hiss finns från Boråshallens foajé (västra sidan). Efter matchen slut finns möjlighet att undvika köer till hissen genom att rulla ut via dörrarna på baksidan (norra sidan).

Fick du inte svar på alla frågor?

Kontakta klubben på info@borasbasket.se

Övriga matcher

Information

Våra ungdomar älskar att spela basket inför publik! – Och turligt nog så är ju basket världens mest spännande och actionfyllda livesport. Ta chansen och passa på att njuta av passionen på plats tillsammans med andra föräldrar, syskon, släkt och vänner du också!

Hemmamatcherna för våra ungdomslag spelas i Kyllaredshallen. Oftast finns kiosk tillgänglig. Längst ner på sidan hittar ni adresser och karta till våra baskethallar.

Fri entré. Välkomna!

Parkering

Kyllaredshallen har parkering i direkt anslutning till hallarna och det är gratis.

Kiosk

Våra ungdomslag levererar oftast kiosk där kaffe, dricka, godis, frukt och något hembakat finns att köpa till en rimlig peng. Ibland även varm toast, våfflor eller exempelvis korv med bröd.

Alla ungdomslag inom Borås Basket ansvarar för sin egna kiosk där eventuellt överskott tillfaller lagkassan. Våra ungdomslag använder lagkassan till att finansiera lagträffar, cuper och dylikt, så tänk på att en liten fika i kiosken gör skillnad för våra ungdomar.

Tillgänglighet för rullstolsburna

Kyllaredshallen ligger i ett plan utan trappor vilket gör rullstolsburna goda förutsättningar att avnjuta en basketmatch live.MENY