Börja spela basket

Bli en av oss

KFUM Borås Basket bildades redan 1952 och är en av landets äldsta basketföreningar. Förutom vårt representationslag i Basketligan på herrsidan och Basketettan på damsidan så har vi ambitionen att kunna erbjuda basket för alla. Idag har vi hela Borås stad som upptagningsområde och strävar efter att täcka denna geografi så bra som möjligt med våra resurser.

Är du nyfiken på basket? Är du sugen på att vara en i ett lag med fart och fläkt? Tycker du om att spela och kämpa tillsammans? Oavsett om du är nybörjare eller spelat basket tidigare, gammal eller ung, lång eller kort – kom till oss i Borås Basket och prova på vår sport! Vi har basket även för personer med funktionshinder och intellektuella funktionshinder. För mer info kontakta oss. Vårt kansli finns i Boråshallen, ingång från stora parkeringen. Där finns personal som kan svara på alla dina frågor om hur du kan göra för att prova på basket.

Skicka in din intresseanmälan här!

Besök oss eller maila på:
INFO@BORASBASKET.SE
Magnus Ericsson, Sportchef Bredd

Fyll i formuläret och ansök redan idag!

Öppna formulär i ett nytt fönster eller fyll i direkt nedanför.

OBS! Säsongen börjar första veckan i september. Information om träningstider, kontaktuppgifter till ledare finns under respektive lag i ”menyn – övriga lag”. Lagens information uppdateras i slutet av augusti.MENY