Bli en av oss

Vill du bli medlem hos oss?

Vill du ansöka om medlemskap i vår trevliga förening fyller du i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så snart vi behandlat din ansökan. Det kostar endast 150 kr i medlemsavgift. Fyll i ansökningsformuläret nedan. OBS!”Lagtillhörighet” skriver du ”Stödmedlem”.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i SportAdmin och för föreningsadministrativa åtgärder.

De som söker medlemskap som spelare och ledare sker även en behandling av personnummer i IdrottOnline. Där licenseras alla spelare och ledare så att alla har en olycksfallsförsäkring under träning och match. Mer info om IdrottOnline finns här. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens SportAdmin/IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om Dataskyddsförordningen (GDPR) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.