Nyheter:

Tredje perioden fällde Borås igen

Borås Basket gjorde en jättebra första halvlek. BC Luleå gjorde en jättebra andra halvlek. Till och med lite bättre en Borås förstahalvlek. 38-37 i halvtid blev till 66-78 efter 40 minuter och en ny tung förlust på hemmaplan.   Borås Basket började hetast och hade….

Läs mer

Fina spelet försvann – slutade i förlust

Borås Basket befann sig i Täljehallen under lördagseftermiddagen, där man presterade fint spel i den första halvleken, men tappade det mesta i den andra halvan. Kings kunde gå ikapp, förbi och vinna med 81-67.   Södertälje Kings ägde kommandot och ledningen under större delen av….

Läs mer

PASSA-PÅ-PRIS!

PASSA-PÅ-PRIS! Hela slutspelet OCH resterande grundserie på sblplay.se för 399 kr. Köp genom oss och stöd därmed klubben ekonomiskt. Swisha 399 kr till 123 6526 099 och vi skickar din personliga inloggningskod på SMS. Tack!  

Borås såg bra ut och vann

En slakt hade tippats och det var i det närmaste vad Borås Basket ordnade denna fredagskväll i Nässjö. Laget hade en grym inställning redan från uppkast och fem minuter in i matchen var det aldrig någon tvekan om vilket lag som skulle vinna. Simon Gunnarsson,….

Läs mer

Podden inför Nässjö-matchen

Hallå! Det är bortamatch i Nässjö imorgon (fredag). Här kommer uppsnacket inför den matchen + mycket annat kul. Lyssna, gilla och dela gärna! Podden finns även på iTunes eller i din podcast-app.  

Borås vann hemma

Uppsala hade 2-1 i matcher mot Borås inför fredagskvällens drabbning i Boråshallen. Gästerna ledde länge och väl, innan hemmalaget hittade rytmen i slutet av tredje perioden och kunde vända på steken. Jakob ”Iceman” Sigurdarson, Andreas Person och Jyles Smith var de tre starkast lysande stjärnorna….

Läs mer

 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här