Nyheter:

Stjärnförsvarare klar för Borås

Headcoach Henrik Svensson säger att Simon Gunnarsson är ett framtida namn för herrlandslaget om han fortsätter att utvecklas som han gjorde den senaste säsongen. I och med det kan man lätt förstå coachernas stora glädje över att Gunnarsson skrivit på för sin femte säsong med….

Läs mer

Nimrod klar för ny säsong i Borås

Nimrod Hilliard IV stod högst på sportchefens och coachernas önskelista när det gällde att förlänga avtal inför 2018/2019. Efter några veckors betänketid har nu Hilliard bestämt sig för att komma tillbaka till Borås Basket för en andra säsong och för att utmana om det svenska….

Läs mer

John Brändmark lämnar Borås Basket

Efter tre säsonger i Svenska Basketligan och totalt 15 år i föreningen lämnar John Brändmark etablerade Borås Basket för SBL-nykomlingen Köping Stars. -Efter tre säsonger kände jag att jag ville testa något nytt. Det blir spännande, säger John Brändmark.   Den 20-årige boråsaren John Brändmark….

Läs mer

JJ Millers adept till Borås Basket

Mike Moore heter den första spelare som Borås Basket valt att skriva kontrakt med inför kommande säsong. Amerikanske Moore, som är en trepoängsskjutande stor forward, kommer på rekommendation från ingen mindre än den f.d. Borås-stjärnan JJ Miller.   I och med kontraktsskrivningen med den 203….

Läs mer

Nytt poddavsnitt

”Vi är Borås” är tillbaka med det sista poddavsnittet innan sommaren. I detta, det fjortonde avsnittet, har vi en gäst. Det är Borås Baskets assisterande coach Johan Peroti-Andersson som ansluter och som starkt medverkar till detta långa ”hängmatteavsnitt”. Förutom att vi får lära känna Johan bättre….

Läs mer

Öppen spelplan när Carlsson förlänger

Henrik Svensson, Henrik Carlsson och Johan Peroti-Andersson ledde den gångna säsongen Borås Basket till semifinal i Svenska Basketligan. Svensson skrev redan förra sommaren under ett tvåårskontrakt. Idag, exakt en månad efter att laget slogs ut ur slutspelet, har Carlsson förlängt och gör därmed, under 2018/2019,….

Läs mer

Avslutning 23 maj

Då var det dags för den årliga avslutningen för lagen F/P07 och äldre i Borås Basket. Onsdag den 23 maj kl 18.00-19.30 i Almåshallen kommer vi ha avslutningen. Det kommer vara lite tävlingar och prisutdelningar. Vi ser gärna att alla basketspelare/ledare har sina inomhusskor på….

Läs mer

Slutspelat i slutspelet

Det såg länge lovande ut för Borås Basket i den femte semifinalmatchen. Men man tycktes inte ta vara på alla de chanser som Norrköping Dolphins bjöd på. Och när den andra halvleken var igång så var ”butiken stängd” och det mesta handlade om hemmalaget. I….

Läs mer

 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här