Nyheter:

Sjätte raka för Borås Basket Dam!

Borås Basket Dam – Kvarnby BBK, 82-34. Sjätte raka vinsten för Borås Basket Dam, och tredje raka hemmamatchen där publiksiffran blev tresiffrig! Vad gäller spelet så innehöll dagens match lite fler misstag och ring ut än tidigare hemmamatcher, men ändå en bra genomförd match från….

Läs mer

Borås satte stopp för Umeå

I tuff konkurrens med Idol-finalen spelade Borås Basket hemma mot Umeå Bskt på fredagskvällen. Borås, som hade två raka förluster innan matchen, spelade bäst och vann med 90-78. Segern var verkligen en fjäder i hatten för Borås, då Umeå hade vunnit fem av sina sex….

Läs mer

The Hank Tanks uppsnack: Umeå Bskt

På fredag är det åter dags för hemmamatch i Basketborgen. Umeå Bskt är våra gäster. Om dem och mycket annat snackas det i The Hank Tanks femte avsnitt för säsongen. För övrigt tror vi att avsnittet blir känt som avsnittet då Henrik Svensson tog över.  

Nytt landslagsuppdrag för Gideon Sahlén

Ännu en gång har Gideon Sahlén blivit uttagen till landslagsuppdrag för HU16. Denna gång är det ett läger i Södertälje 27-30/12, 16 spelare är kallade. Laget kommer att genomföra 8 träningar och fystester samt ett antal teoripass. Lägret följs upp med Baltic Sea Basketball Cup,….

Läs mer

Hanna Brändmark visade vägen när Borås vann enkelt

Borås Basket Dam – Hammarkullen, 119-33 Vi hade även kunnat använda Hanna Brändmark-Hammarkullen, 35-33 som rubrik. Hanna var nämligen hur het som helst för dagen, och poängbäst med sina 35 poäng.  Signe Lennartsdotter vann som vanligt uppkastet och levererade assist direkt efter uppkast, vanligtvis till….

Läs mer

Se Nässjö-Borås ikväll!

Ikväll, fredagen den 1 december, möts Borås Basket och KFUM Nässjö i Nässjö Sim- och Sporthall. Om du inte har möjlighet att ta dig dit så går det att se matchen på WebbTV här.  Uppkast 19:04.

Borås Basket Dam tog fjärde raka i Skövde

S:t Helena – Borås Basket Dam, 46-52 Vi hade på känn att det skulle bli tufft utan Emma Johansson, Signe Lennartsdotter, Felicia Wiland och Ninella Adrovic som alla varit bra inledningsvis av säsongen. St Helena var tuffa, men efter mycket krigande och en bra andra….

Läs mer

Tredje raka för Borås Basket Dam

BK Göteborg – Borås Basket Dam, 41-92! Bortamatchen mot BK Göteborg blev tredje raka vinsten – och det var som i hemmapremiären, full fart från start till mål. Johanna Larsson hade känningar i knät och valde att vila helt från spel. Hanna Brändmark och Isabel….

Läs mer

Borås Basket besegrat på hemmaplan

Borås Basket var serieledaren som på hemmaplan, mot Svenska Basketligans jumbo, Uppsala Basket, skulle inkassera två ”lätta” poäng. Så blev det inte alls. Uppsala var på spelhumör, antagligen taggade av den högljudda publiken. Matchen blev fysisk och det gillade gästerna, som tillslut vann med 79-82…..

Läs mer

 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här