Nyheter:

Borås fortsatt i obesegrad serieledning

Det blev en tajt och spännande historia när Borås Basket drabbade samman med Umeå Bskt i Umeå Energi Arena på fredagskvällen. Ställningen var 89-89 efter 40 minuter och matchen gick till förlängning. Under de extra fem minuterna var det Borås som visade sig starkast och….

Läs mer

Se alla matcher för 1500

På fredagskvällen befinner sig Borås Basket i Umeå för säsongens tredje seriematch. Borås är hittills obesegrat och går för en ny vinst. Matchen ser du enkelt på WebbTV via SBL Play. Antingen med årsabonnemang eller via enstaka matchköp.    Borås Basket säljer SBL Play-kortet, med….

Läs mer

Dunkfest när Borås vann

Vilken underhållande premiärfest vi som var i Boråshallen denna måndagskväll fick uppleva. På planen dunkades det som aldrig förr, i pauserna var både Balldy och Marbo Moves på tårna, alla som kom fick en fin t-shirt och när kvällen summerades hade hemmalaget vunnit med 79-69…..

Läs mer

Första poängen fixade

Uppsala Basket bjöd Borås Basket motstånd i ungefär 25 minuter. Sedan tog det slut i hemmalagets tank och gästerna kunde glida ifrån till en tydlig seger med 54-85. Främsta aktörer hos Borås denna kväll var Marin Mornar och Nimrod Hilliard IV.   Andreas Person cuttade….

Läs mer

Ny satsning på Dam

Damverksamhet är en huvudprocess i Borås Basket Borås Basket har under och efter sommaren arbetat med strategi och spelarutvecklingsplan för Damverksamheten, för att skapa förutsättningar för att kunna behålla så många tjejer hos oss så länge som möjligt. Vi har valt att bryta ut Damverksamheten….

Läs mer

Borås utslaget ur FEC

Förutsättningarna inför returmatchen mot Egis Körmend på tisdagskvällen var att Borås Basket måste vinna med minst 18 poäng för att gå vidare i kvalet till FIBA Europe Cup. Och Borås fick en kanonstart. Man spelade bra och ledde bl.a. med 9-0 och 10-18. Men i….

Läs mer

Returen i Körmend

Ikväll är det ”win or go home” för Borås Basket. Eller snarare ”win by 18 or go home”. Egis Körmend slog Borås med 17 poäng i Boråshallen i torsdags. ”Kan vi sätta press på dem, komma in i sista quartern med 6-7 minuter kvar och….

Läs mer

 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här