Nyheter:

BORÅS BASKET SÖKER FUNKTIONÄRER

Inför säsongen, som drar igång med hemmamatch den 25 september, behöver vi värva några extra funktionärer. Vi blir alltid lite bättre ju fler som vill hjälpa till.   Just nu finns behov inom matchpresentation, kiosk, läktarvärdskap, VIP-rum och entrékassa. Men om du är intresserad av….

Läs mer

Gutenius klar för Borås Basket

Det fanns några olika vägar att gå när det gällde truppens nionde spelare. Tillslut föll valet på den 25-årige William Gutenius, som har ligaerfarenheter från Sundsvall och Nässjö, samt internationella meriter från spanska andradivisionen.   Henrik Svensson och de andra i Borås Baskets sportsliga ledning….

Läs mer

Borås Basket värvar från SBL Dam

Sara Gunnarsson, 26-årig forward, ansluter till Borås Baskets damlag inför kommande säsong. Sara kommer närmast från en fem säsonger lång sejour i SBL Dam och Mark Basket. Det är med andra ord ett meriterat nyförvärv som blir en del av Borås Basket 2018/2019. Vi tog….

Läs mer

Förlängt med Ludde

Nu står det klart att Ludvig Johansson, som förra säsongen debuterade både i Borås Basket och Svenska Basketligan, är tillbaka för en ny säsong. Många tror att det är Johanssons enorma inställning som kommer att knuffa hans talang mot det definitiva genombrottet.   Ludvig Johansson….

Läs mer

Kvick och kreativ skytt tar plats

Sportchefen och coacherna i Borås Basket har letat en kreatör – som samtidigt ska vara en bra trepoängsskytt – och dessutom snabb. Nu känner de sig säkra på att de funnit allt detta i den 24-åriga amerikanska guarden Marcus Tyus från S:t Paul i Minnesota…..

Läs mer

Iceman är klar

Det har inte varit någon tvekan om Jakob ”Iceman” Sigurdarsons höga värde som basketspelare. Däremot kan det vara svårt för en klubb att få ihop budgeten, så att alla spelare man vill ha ryms inom denna. Men tillslut står det alltså klart att ”Iceman” och….

Läs mer

Stjärnförsvarare klar för Borås

Headcoach Henrik Svensson säger att Simon Gunnarsson är ett framtida namn för herrlandslaget om han fortsätter att utvecklas som han gjorde den senaste säsongen. I och med det kan man lätt förstå coachernas stora glädje över att Gunnarsson skrivit på för sin femte säsong med….

Läs mer

Nimrod klar för ny säsong i Borås

Nimrod Hilliard IV stod högst på sportchefens och coachernas önskelista när det gällde att förlänga avtal inför 2018/2019. Efter några veckors betänketid har nu Hilliard bestämt sig för att komma tillbaka till Borås Basket för en andra säsong och för att utmana om det svenska….

Läs mer

John Brändmark lämnar Borås Basket

Efter tre säsonger i Svenska Basketligan och totalt 15 år i föreningen lämnar John Brändmark etablerade Borås Basket för SBL-nykomlingen Köping Stars. -Efter tre säsonger kände jag att jag ville testa något nytt. Det blir spännande, säger John Brändmark.   Den 20-årige boråsaren John Brändmark….

Läs mer

 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här