Oavgjort för F05 i Nässjö

Oavgjort för F05 i Nässjö

När ligalagen tog halvtidsvila var det Nässjö och Borås F05-tjejer som tog över underhållningen på planen inför fullsatta läktare.  

Tjejernas halvtidsmatch på fullplan och höga korgar dominerades av försvarsspelet. Båda lagen var nog lite nervösa men samtliga på planen stod för ett tufft och bra försvar där få bollar letade sig i korgen. Efter Nellie Blomqvist fina rush som avslutades med en fin lay-up till 2-0 släppte dock en del nerver. Samtliga tjejer i båda lagen klev upp ett snäpp och visade mer vilja och kamp. Något anfall senare sköt Nässjö 2-2 innan Borås återigen tog täten. Ledningen med 4-2 stod sig dock inte speciellt länge, Nässjö visade aggressivitet och kunde kriga sig till 4-4 ganska omgående. Sista minuten var Borås väldigt nära att avgöra, både Nellie Modigh, Natalie Janson, Salem Tesfazghi och Gresa Kadrija hade farliga skottlägen som kunde resulterat i slutskedet, men matchen slutade oavgjort. Slutresultatet 4-4 var ett rättvist och bra resultat för alla inblandade får vi tro.

Hemifrån tv-soffan såg det åtminstone ut som tjejerna trivdes på planen, men vi håller ändå en tumme extra för att tjejerna också hade en rolig resa där dom högt ställda förväntningarna infriades. Väl kämpat alla spelare, coacher och föräldrar som var på plats! 🙂

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här