Andersson förlänger

Andersson förlänger

En skada begränsade Fredrik Anderssons fjolårssäsong till endast tolv matcher, men i förlängningen gjorde den honom till en bättre skytt. Nu gör Fredrik det naturliga och förlänger sitt avtal med Borås Basket.

Den 20 november 2012 hade Fredrik Andersson chansen att avgöra en bortamatch mot 08 Stockholm med bara sekunder kvar på matchuret. Han missade och nollåtta vann, men känslan var ändå att Fredrik verkligen var på gång. Han hade satt avtryck i Basketligan.

 
 
Tyvärr tog säsongen slut där. För Fredriks del åtminstone. En skada i foten satte stopp för vidare spel och Fredrik började om med nya mål. Med sommarens U20-landslagsspel för ögonen rehabiliteringstränade han målmedvetet. Och att skjuta bollen var något som han kunde göra relativt tidigt. Detta har fört med sig att Fredrik, när han nu förlänger sitt kontrakt med Borås Basket, gör det som en bättre skytt.
 
 
-Det är omöjligt att säga hur mycket bättre. Men det är så det känns i alla fall. Sedan kändes det klockrent att förlänga. Borås Basket är på väg uppåt och det är en attraktiv förening att vara i. Jag funderade faktiskt inte ens på någon annan klubb, säger Fredrik Andersson.
 
 
I och med att Fredrik Anderssons namnteckning nu finns på ett förnyat kontrakt så innehåller Borås Baskets trupp fyra spelare. Förutom Andersson så är det Chris McKnight, James ”JJ” Miller och Wictor Grenthe. Dessutom är headcoach Pat Ryan kontrakterad.
 
 
Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.  
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här