Äntligen dags för hemmamatch!

Äntligen dags för hemmamatch!

På söndag kommer ecoÖrebro på besök i Boråshallen
 
 
 
 
 
 
 Efter två väldigt jämna förlustmatcher på bortaplan spelar man äntligen i Boråshallen igen och det är ecoÖrebro som står för motståndet. På hemmaplan har Borås visat sig oerhört starka då man senast tagit tre tunga vinster på rad. När man mötte Örebro senast (på bortaplan) lossnade det dock rejält för Borås då man fullkomligt exploderade i offensiven och gjorde hela 116p.
Eco har ett ungt och talangfullt lag med extra krydda i Leonard Mosley och Pedro Cipriano. Den förstnämnde tillsammans med rutinerade Andrew Pleick skapar ett allsidigt offensivt hot. Vidare är långe Cipriano alltid aktiv under korgarna när det gäller såväl poäng som returer. Även Jesper Andersson har visat att han trivs i Örebro då han vissa matcher sätter det mesta från trepoängslinjen.
Formen för hemmagänget är på topp trots att man förlorat två oerhört jämna bortamatcher i rad, alla är redo för match och visa Örebro att det inte är enkelt att spela i Boråshallen.
Förra säsongen spelade också Andreas Karlsson för Borås som återvänder med sitt nya lag för att försöka sno åt sig vinsten. Det är kanske svårt hoppas på samma siffror som när man mötte Örebro borta men som hemmapubliken fått erfara flera gånger: allt kan hända i Boråshallen.
Så missa inte stadens bästa söndagsunderhållning i form av ett underhållande BoråsBasket kryddat med Lussestämning då Borås Lucia kommer på besök!
 
Oskar Andersson
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här