Årets match i Borås har fri entré

Årets match i Borås har fri entré

Den 2 februari, imorgon om du läser detta tidigt eller idag och du är sent ute. Vi säger torsdag för att inga missuppfattningar ska uppstå. Borås tar hur som helst emot Uppsala hemma i Boråshallen då och det blir stor Basketfest. En mängd sponsorer betalar en krona vardera för varje åskådare som kommer på matchen. Förra säsongen kom 2400 personer och stämningen var fantastisk. Om du bara ska gå på en match under grundserien i år så är detta definitivt matchen du ska välja.

Sportsligt kunde upplägget inte bli bättre. Borås Basket och Uppsala Basket har spelat 1-1 så här långt. Båda lagen har vunnit sina hemmamatcher och i tabellen skiljer bara två poäng mellan klubbarna. Med andra ord är det mycket prestige på spel och kampen om slutspelspositionerna intensifieras ju närmare grundseriens slut vi kommer (efter torsdagens match återstår endast nio omgångar).
 
Omar Krayem, Mike Palm, Chris McKnight, Henrik Carlsson, Jason Thomas, Mattias Göransson, Ryan Zamroz, Fredrik Andersson, Milos Paravinja och de andra Boråsspelarna är redo att ta emot Uppsala.
 
Torsdagen den 2 februari kl 19:04 är det uppkast. ”Bjud” dina vänner! Prognosen säger nytt publikrekord för säsongen, så kom i god tid.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här