Bäst i väst 2009 del 1

Bäst i väst 2009 del 1

På fredag 9 oktober tar vi oss an Gothia Basket i Derbyt om vem som ska erövra titeln ”bäst i väst”. Vi kommer stärkta med 3 raka vinster i bagaget och Gothia kommer taggade för att ta hem sin första vinst för säsongen.

 
Matchstart: 19.04
 Gothia har sett om sitt hus inför denna säsong och värvat klassspelare i Martin Ringström, Rhys Carter och Mathias Göransson. Lägg till spelare som Emil Salon, Kim Plamqvist mm och ni förstår att det är ett mycket bra basketlag som kommer till Boråshallen! Vi har redan bevisat för oss själva att vi kan spela bra basket under våra första matcher och vi lovar att göra allting i vår makt för att få behålla titeln bäst i väst ett tag till! 

Som det ser ut nu så spelar samtliga spelare, Mohameds knä är bra och han kämpar på som den stridsvagn han är på träningarna! Omar är helt kurant och har blivit en ny spelare sen han fick börja äta (ramadan)! Lägg där till en Henke Carlsson och Jonas Larsson på väg tillbaka till storform och vi kommer att bli farliga! Vi önskar er en trevlig fredagskväll tillsammans med oss med blockar och dunkar!

Med vänlig hälsning

Assistant Coach M.Jason
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här