Borås Basket och Sean Banan lirar ihop

Borås Basket och Sean Banan lirar ihop

Efter den inledande kvartsfinalen, där Borås Basket började nervöst och sedan mirakulöst vände ett stort underläge till seger, så är det dags att ladda om. Laget fokuserar givetvis på bortakvartsfinalen i Uppsala. Men organisationen har redan siktet inställt på kvartsfinal 3 i Boråshallen. Då får Borås hjälp med underhållningen av ingen mindre än Sean Banan.

Puuu, vilken pärs. Kvartsfinal 1 var blev sannerligen en svår uppgift. Uppsala gav Borås en läskigt svårknäckt nöt i den första halvleken. Sedan lyckades Borås, väldigt mycket tack vare Jason Thomas viljeinsats, vända det gigantiska underläget och tillslut vinna matchen. 84-67 gav Borås 1-0 att gå på.
 
Nu laddar laget om för kvartsfinal 2 som går i Uppsala på tisdag. Logiken säger att den matchen kan bli ännu tuffare. Men oavsett hur den slutar så har Borås en ny kvartsfinal (3) på hemmaplan ett par dagar senare. Då skriver Melodifestivalens succéartist Sean Banan in sig i matchprotokollet. Kanske ingår han även i Borås startfemma. Vem vet? Vad som är säkert är att Sean Banan kommer att vara i Boråshallen för att underhålla.
 
Kvartsfinal 3 spelas i Boråshallen torsdagen den 29 mars. Säkra din biljett redan nu. Biljetter går att köpa hos Borås Turistbyrå och via ticnet.se.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Pressbild/SEAN BANAN. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här