Borås Basket tar emot 08orna

Borås Basket tar emot 08orna

På lördag gästar 08 Stockholm Boråshallen.

Senast man mötte Stockholmarna spelade man i fryshuset och man fick tyvärr ge sig och åka hem med en förslust i bagaget. 08 spelade senast mot Södertälje där man trots mycket bra försvar i tre fjärdedelar av matchen inte lyckades ta sig hela vägen mot årets stjärnskott.

Med kämpen Omar Zaghden som förra säsongen spelade för Borås skadad har man nu inför andra delen av säsongen lyckats göra en tung värvning i form av Demetrius Brown. Brown spelade för just 08 säsongen 2007-2008 då han gjorde mycket bra ifrån sig så det är inte konstigt att de försökte få tillbaka honom till klubben. Han är en lång, stark och atletisk spelare som spelar med mycket energi och är mest känd för sitt uppoffrande försvarsspel.

 

Man har också i guarden Willy Beck en snabb och smart spelfördelare som hela tiden driver upp tempot på planen.  Vidare har 08 många unga talanger som alla vill visa vad de går för.

 

Borås som haft en liten svacka och förlorat några riktigt jämna matcher det senaste är mer är sugna på både revansch och att sätta igång en bra trend.

 

Missa inte en spännande match mellan två lag som spelar med högt tempo och matchen-i-matchen mellan Demetrius Brown och Chris McKnight är något man absolut inte får missa!

 

 

Oskar Andersson

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här