Borås stärker organisationen

Borås stärker organisationen

Det är inte bara på planen som Borås Basket vill ha ett starkt lag. En väl fungerande organisation är minst lika viktig. Därför är det glädjande att kunna presentera Magnus Stråhle som ny medarbetare på kansliet. Han kommer fr.o.m. idag att ha heltidsuppdrag med ansvar för kommunikation och arrangemang.

Magnus Stråhle har en examen i Sports Administration och har tidigare jobbat för både Uppsala Basket och Svenska Basketbollförbundet. Sedan 2011 finns han hos Borås Basket där han de två senaste säsongerna har skött det mesta av klubbens kommunikation på sin fritid. Nu kommer det att bli mer.

-Med Magnus kompetens inom klubben kände vi att det vore synd att inte använda den fullt ut. Därför kommer han nu att få ägna all sin tid åt arbete i Borås Basket. Huvudområdena blir kommunikation och matcharrangemang. Vi vill att fler ska se oss spela och detta är något som Magnus kommer att jobba intensivt med, säger klubbchef Jonas Larsson.

Från och med den 5 augusti utökar alltså Borås Basket sin kanslistyrka. Magnus Stråhle blir den fjärde pusselbiten på kontoret och ska komplettera redan etablerade Jonas Larsson, Andreas Högenberg och Johan Zandén.

-I och med att jag kliver in så blir vi nästan en komplett startfemma på kansliet. Jag ser fram emot att få börja med säsongen i den här fina klubben, men är samtidigt lite nervös. Jag vill ju prestera på hög nivå och sätter ganska stor press på mig själv, säger Magnus Stråhle.

Text: Jonas Larsson. Foto: Johan Zandén.
 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här