BoråsBasket vs Uppsala

BoråsBasket vs Uppsala

Efter att ha ledningen större delen av matchen lyckades man inte hålla stång mot Södertälje i slutet av matchen. Nu laddar man batterierna för ännu en drabbning i Boråshallen när Uppsala kommer på besök nu på Tisdag.

 

 

 

 

 

 

 

 Uppsala kommer senast från en vinst mot storlaget Norrköping Dolphins där man framförallt visade prov på mycket tufft försvar. Uppsala har en bred arsenal när det gäller det offensiva spelet också, i 217cm långe Martin Kohlmaier har man ett givet vapen samtidigt som rutinerade Fredrik Jönzen alltid levererar. Utanför trepoängslinjen får man får alltid se upp med skarpskyttarna Tim Withworth och Richard Eriksson.

 

Senast spelade man bländande försvar i första halvlek mot Södertälje och man lyckades med det mesta framåt. I tredje perioden blev man stillastående och släppte tillbaka gästerna in i matchen. Sista perioden kunde gått hur som helst och tyvärr drog Kungarna från Södertälje det längsta strået.  Nu är det viktigt att spela på topp i 40 minuter och inte släppa några offensiva returer som varit ett problem i tidigare matcher. Gör man samma gedigna jobb i försvaret som möt Södertälje kommer också anfallet automatiskt då man är väldigt bra på de snabba omställningarna.

 

Kom och se Borås ta sig an Uppsala på Tisdag i Boråshallen!

 

 

Oskar Andersson

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här