De sista namnteckningarna

De sista namnteckningarna

I och med att Nikica Rajacic förlängt sitt avtal och att Emil Lundstedt skrivit på sitt allra första ligakontrakt så har Borås Basket nu fyllt de två sista platserna i årets trupp. För Rajacic blir det hans femte raka säsong med Borås i Basketligan, medan det för rookien Lundstedt blir en helt ny upplevelse.

När Henrik Carlsson den 19 augusti skrev på för sin åttonde raka säsong i Borås Basket blev han den tionde spelaren som adderades till truppen. Därmed återstod endast två platser. Nu är även dessa fyllda och årets trupp är komplett. Det är trotjänaren och glädjespridaren Nikica Rajacic och rookien från Sätila, Emil Lundstedt, som båda skrivit på för Borås Basket.
 
 
Nikica Rajacic är 25 år gammal och uppskattas högt för sin förmåga att bidra till positiv stämning i truppen och se till att tempot på träningarna förblir uppskruvat till max.
 
 
 
Emil Lundstedt har gjort två säsonger i Basketettan. 2013/14 snittade han tio poäng och 2,5 assist. 2012 valdes Lundstedt till MVP i Final Four när Borås Basket vann USM i klassen HU18.
 
 
Både Rajacic och Lundstedt spelar på samma position och är av samma storlek, så de får räkna med att gå tuffa fajter mot varandra på träningarna samt slåss inbördes om speltiden.
 
 
Borås Baskets premiär i Basketligan spelas i Boråshallen den 2 oktober.
 
 
Text: Magnus Stråhle. 
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här