Det blir kladdigt i Borås

Det blir kladdigt i Borås

Borås mot Uppsala i Boråshallen på tisdagskvällen ser ut att bli en kladdig tillställning. Men inte på grund av lagen. Istället är det tack vare den arrangerande klubben. Kladdkakans dag firas nämligen och alla i publiken bjuds på kladdkaka.

 När kladdkakan har letat sig hem till publikens magar så blir det en basketmatch också. Och den är mellan de högst kompetenta lagen Borås Basket och Uppsala Basket. Gästernas skribent, Johannes Wohlert, skrev inför matchen om individuella matchups.  Han nämnde Omar Krayem mot Rhys Carter, Mike Palm mot Delvon Johnson och Ryan Zamroz mot Johan Jeansson. Det är naturligtvis tre otroligt heta matchups. Men det är också bara en början. Eller vad sägs om Chris McKnight mot Stefan Grundberg och Mattias Göransson mot Rickard Eriksson för att göra startfemmorna kompletta?

 
Det är, som ni märker, utmärkta ”matcher i matchen” rakt över linjen och vilka som raderar ut varandra är extremt svårt att gissa sig till. Kanske är det inte förvånande om lagens bänkar blir mest avgörande? Hur som helst; kladdkaka ihop med massor av heta individuella matchups är en svårslagen kombination. Så varför inte spendera tisdagskvällen i Boråshallen?
 
Text: Magnus Stråhle. Foto: Christian Johansson/PAPAC.
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här