Dolphins borta för andra gången ikväll

Dolphins borta för andra gången ikväll

Det har blivit dags för Borås Basket att göra sin andra och sista resa till Stadium Arena under säsongens grundserie. Senast laget var där blev besegrade man Norrköping Dolphins med sköna 91-103. Detta utan Chris McKnight. Nu ska McKnight vara med och det kan väl inte vara en nackdel för Borås?

Radiosportens Kenneth Range uttryckte det suveränt i sin spalt härom veckan: ”Är det nån som hört nåt positivt om Dolphins den här säsongen? Är det tryckfel i tabellen?
 
Range menar naturligtvis att det är många som gnäller på Norrköping Dolphins och tycker att de har varit dåliga. Det har dessutom rapporterats om inre stridigheter och om katastrofartad lagkemi. Hur kommer det sig då att laget, trots allt detta, ligger på delad förstaplats i tabellen?
 
Ja, det är ju en gåta. Och på tisdagskvällen är det upp till Borås Basket och alla lagets talangfulla, erfarna och kunniga spelare att lista ut svaret på gåtan. Lyckas man med det så vinner man nog också matchen.
 
Norrköping har värvat Gordon Watt – en spelare som säsongen 2009/10 representerade Uppsala och utsågs till årets forward i Basketligan. Men enligt uppgift är Watt inte spelklar till matchen mot Borås.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här