Fira med farsan i Boråshallen

Fira med farsan i Boråshallen

Fars dag har just passerat, samtidigt som Borås Basket njuter av en skön framgångsvåg. På tisdagskvällen vill vi rida vidare på den vågen – framåt och uppåt. Där och då erbjuder vi dig att gå 2-för-1 på matchen mot Södertälje Kings tillsammans med din pappa.

Det är fyra år sedan Borås Basket kom till Basketligan i sin nya skepnad. I början var klubben naturligtvis mest känd som en nykomling som tvingades slita mycket hårt för varje poäng. I ett senare skede sa ryktet att Borås var en utmanare som hade svårt att vinna jämna matcher. I år är det något helt annat som händer i Sjuhäradsbygden.
 
En grupp spelare, som alla kom till klubben samtidigt, har hjälpt övriga spelare att slå hål på gamla sanningar. Tillsammans har de skrivit nya etiketter och präglat nya stämplar. Som vinnare.
 
Omar Krayem, som vann Basketettans skytte-, assist- och stealsliga i överlägsen stil, tog sina färdigheter till Borås och leder nu laget från sin position som pointguard.
 
Mattias Göransson har genom sin tuffa defensiva approach till spelet blivit en ledare i försvarsspelet.
 
Jason Thomas pumpar av energi varje gång han kliver innanför linjerna på basketplanen. Och det smittar av sig.
 
Ryan Zamroz är det ständiga hotet från trepoängslinjen som är så viktigt för att dra ut motståndarnas försvar och få både bredd och djup i spelet.
 
Chris McKnight kom tillbaka till Borås, för sin första hela säsong i klubben, som en mycket bättre och mer tränad basketspelare. Han firar nu stora triumfer på planen. 

 
Mixen av de spelare som redan fanns i laget och de som adderades inför säsongen har varit väldigt lyckosam. Det första provet på detta fick vi se i bortapremiären mot Södertälje Kings den 8 oktober. Då chockade Borås resten av Basketligan genom att göra 99 poäng mot det erkänt tuffa Kings-försvaret och vinna matchen.
 
På tisdagskvällen är det just Södertälje Kings som besöker Boråshallen, inställda på att revanschera sig kan man tänka. Det bådar för en hård, tuff och spännande basketmatch. Och vad passar bättre än att dela den upplevelsen med sin pappa? Fars dag har just passerat och Borås Basket erbjuder dig nu att gå 2-för-1 tillsammans med pappa – om du bjuder pappa så bjuder vi dig.
 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Christian Johansson/PAPAC. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här