Förslust i första genomköraren

Efter en bilresa med många trängda ben kom man äntligen fram till Örebro där första träningsmatchen skulle spelas. Tyvärr blev det förlust med 83-67 efter en ringrostig match.

Båda lagen ställde upp med unga lag utan diverse importer och inledning av match präglades av högt tempo och många misstag, precis som en träningsmatch i början av säsongen brukar se ut. Man följdes åt fram till halvtid där Borås låtit alla spelare spela och man lyckats gå till omklädningsrummet med ledningen 37-39. Tredje perioden stämde knappt någonting för Borås medan ECO lyckades skapa enkla uppspel och sätta en hel del skott. Perioden slutade 28-9 till hemmalagets fördel och inför fjärde var Borås tvungna att verkligen ta i för att komma ikapp. Mot slutet av sista perioden var man också hack i häl på Örebro men hemmalaget lyckades hålla i ledningen efter bra sänk och många missade Boråschanser.

Matchen i sig var viktig då man nu kan analysera vad man borde träna mer på men resultatet speglar inte direkt vart man ligger matchmässigt. Alla spelare fick känna på matchtempot och huvudtanken var att få en bra genomkörare där man fick igång samspelet både offensivt och defensivt. Nu följer en veckas hård träning för att mot helgen åka ner till Danmark för att spela en turnering för att ytterligare komma i bästa möjliga form innan säsongsstarten

Mike Palm blev bäste poängplockare med 24p och Jespser Andersson stod för mest hos hemmalaget, 22p

Oskar Andersson

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här