Gör som Henke Carlsson

Gör som Henke Carlsson

Varje dag rapporterar nyheterna på TV om det. Man läser det i tidningen och man läser det även i inlägg på sociala medier. Både med privatpersoner och organisationer som avsändare: Europa står inför en av de största flyktingkriserna någonsin! Gör som Henke Carlsson; hjälp Malin Winbo att samla in pengar till de nödställda!

Malin Winbo har ett förflutet som basketspelare i Borås Basket. Numera donerar hon en del av sin tid till sekretariatet på klubbens ligamatcher. Bland annat. Malin ägnar även en stor del av sitt liv åt träning. Just nu låter hon träningen hjälpa nödställda flyktingar i vad som är den största flyktingkrisen sedan andra världskrigets dagar.

Den 19 september kommer Malin Winbo att springa ett halvt maraton i syfte att samla in pengar till de nödställda. Insamlingen har redan börjat och det är många som redan hjälpt till. Bland annat Borås Baskets tidigare lagkapten Henrik Carlsson. Carlsson säger så här om insamligen:

”Stötta Malins viktiga insamling till förmån för alla flyktingar runt om i världen. När vissa pratar om volymer och att vi inte har råd kan du visa medmänsklighet och empati, genom att ge ett bidrag.”

Läget är akut och du kan med ett enkelt SMS stödja Malins insamling.

SMS:a GE 100 HALVMARAN till 72672 så skänker du 100 kr. Vill du skänka en annan summa så byter du ut 100 mot det belopp du vill skänka!

Till insamlingssidan.

#21kmflykting

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här