Hedersam förlust

Många i Sjuhärad hade sett fram emot premiären i Basketligan då vi skulle ta emot Solna Vikings i Boråshallen. Det blev också en kul match där Solna var det starkare laget och vann med 72-66.

Vi rivstartade i matchen och tog ledningen med 8-3 och tvingade Solna till en tidig timeout. Efter det var det Solna som höll i dirigentpinnen. vi var dock med i matchen hela tiden och det mycket tack vare ett bra försvarspel.

Solnas pausledning var nio poäng och inledningen på tredje quartern kändes avgörande. Glädjande var dock att vi fortsatte kämpa och strida i defense, trots underläget. Matchen levde dock ända fram till två minuter kvar då Solna ledde med fyra poäng och vi gjorde en ödesdiger turnover Solnas seger blev ett faktum.
 
Solna kom till spel med flera importer och starka kort som Palmblad och Myrthil. Laget gjorde ingen större match men var ändå numret för stort. Två spelare som utmärkte sig var Mike Palm och Jim Nyström men hela laget visade verkligen hjärta och vi kommer att överraska många den här säsongen.
Premiären är över och trots förlusten känner vi dock att vi är på rätt väg och att detta lagbygge är helt rätt. Ett stort tack till Publiken som skapade den goda stämningen i hallen. Hoppas vi ses på fredag igen då vi tar emot jämtland basket.
 
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här