In i slutspelet med självförtroende

In i slutspelet med självförtroende

Inför kvartsfinalserien, som tar sin början på tisdagskvällen, finns mycket att glädja sig åt för Borås Basket och klubbens supportrar. Statistiken talar sitt tydliga språk och har Borås i topp i de flesta kategorier. Laget hade bara Södertälje före sig i tabellen och med fem raka segrar i ryggen går laget in i slutspelet med självförtroende.

Borås Basket var bäst i Basketligans grundserie på många sätt. Förstaplatsen i tabellen missade man förvisso, dock med minst möjliga marginal. Men när man kollar på lagstatistiken så är det nästan enbart positivt. I de stora kategorierna – poäng, returer, assists, effektivitet och publik – är Borås Basket bäst av alla lag.
 
 
Inför den första kvartfinalmatchen mot Solna Vikings är det som om en ny säsong tar sin början. Om energin nyss var på väg att ta slut så är det nu plötsligt påfyllt till max. Chris McKnight är både lagkapten och energispelare i Borås Basket. Han är en av många som knappt kan vänta på att klockan ska slå 19:04 på tisdagskvällen.
 

 
Om du inte kan komma till Boråshallen och se matchen så finns möjlighet att se den på WebbTV (PPV). Gå då in på borasplay.se.
 
 
Text/Intervju: Magnus Stråhle. Video: Thomas Garphammar/DANGAR. Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här