Jämtarna tar emot Borås

Jämtarna tar emot Borås

 

Borås Basket flyger till Östersund tidigt på fredagsmorgonen. På kvällen väntar match mot Jämtland i det klassiska Tegeltemplet. På hemmaplan i Borås är O’Learys förberett på att ta emot alla Borås Basket-supportrar som tycker att det är trevligt att se matchen ihop med likasinnade.

”Vi är på väg!
”Vi kommer att bli bra!
”Vi blir bättre för varje dag som går!”
 
 
Så skriver Jämtlands headcoach Torbjörn Gehrke inför fredagskvällens match mot Borås Basket. Det är mycket möjligt att det är sant, men han adderar även denna brasklapp:
 
 
”Men just nu är vi inne i en tung period, så det har inte synts i spelet.
 
 
Från Borås Baskets sida har man alltid sett bortamatcherna i Östersund som svåra. Många gånger har laget återvänt därifrån med en förlust i bagaget. Lyckligtvis har detta börjat förändras på senare år. Och den här säsongen, med den trupp som Borås mönstrar, så är det inget snack om att chanserna till vinst är fina.
 
 
Borås hade fem raka segrar innan de olycksaliga sista minuterna mot Uppsala i tisdags. 5-1 är alltså det som Borås Basket reser till Östersund med. Jämtland har haft det tyngre. Visserligen besegrade man Solna Vikings i en tuff batalj, men i övrigt har det bara blivit nederlag, fyra stycken, för jämtarna.
 
 
I Borås tar vi hur som helst basketen på allvar och har ordnat så att supportrarna kan se matchen ihop, via WebbTV på O’Learys.
 
 
 
Text: Magnus Stråhle.
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här