Jämtland på besök

Meriterande seger mot Uppsala på tisdagen var ett kvitto på att vi drar åt rätt håll! Vi har nu spelat två matcher vunnit en och förlorat en knappt mot två av lagen som räknas gå till slutspel i årets basketliga. På fredag kommer vi göra allt för att visa Boråspubliken ett ännu bättre Borås Basket.

 Fredagens motståndare Jämtland Basket har förstärkt med fyra spelare sedan vi slog dem på försäsongen i Östersund. Bland annat har man värvat lite längd i sina två  afrikanska nyförvärv, Dolun Akingbade 207cm samt Issa Konare 202cm. Även Serabilo Boucari senast från Helsingborg har anslutit vilket gör att Jämtlands lag nu är komplett.
Det är viktigt för oss att komma ut med mycket energi och inte låta Jämtland styra matchen och dra ner på tempot, någonting som dom historiskt sett har varit mycket bra på. Jämtland har bara spelat en match hittills där man stötte på Plannja och förlorade med 22 poäng, men Plannja ser enormt starka ut i år och vi måste kriga för varje poäng i denna match. Laget ser bra ut och förhoppningsvis kan en ny profil göra debut i Boråslinnet på Fredag i Omar Zaghden vars fot redan är mycket bättre.
 
Dunkar och blockar utlovas, tack för ert stöd!
 
Med vänlig hälsning
Assistant Coach M. Jason
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här