JJ Miller hoppas på fullt hus

JJ Miller hoppas på fullt hus

Efter ett par tuffa bortamatcher i rad är det dags för spelarna i Borås Basket att komma hem. Hem till Basketfesten (med fritt inträde) i Boråshallen och en ny match mot tabelltvåan Södertälje Kings. JJ Miller är en av alla spelare som ser fram emot utmaningen och en stor, högljudd hemmapublik.

I 22 matcher höll Borås Basket för trycket. Laget bara vann och vann. Slutet på sviten kom mot svårspelade Sundsvall Dragons på bortaplan. Och i fredags var det dags igen. Uppsala Basket spelade väldigt bra basket inför sin 2834-hövdade publik. Resultatet blev säsongens andra förlust för Borås.
 
 
Men när söndagen kommer så har våra spelare skakat av sig förlusten och ser nya möjligheter. Och inte minst en stor utmaning. Södertälje Kings är just nu Basketligans näst bästa lag och matcherna mot dem har varit extremt jämna. Borås har dock lyckats vinna de två första, om än med väldigt liten marginal.
 
 
Nu kommer förhoppningsvis 3000 galna Boråsare skrika och klappa sina hjältar fram till en stormatch. Om det räcker till seger återstår att se. En som är förväntansfull är hur som helst JJ Miller. Klicka på bilden för att ta del av inför-matchen-intervjun med honom.
 
 
 
 
Matchen spelas söndagen den 2 februari med uppkast 16:04.
 
 
Text/Intervju: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Video/Foto: Thomas Garphammar/DANGAR.
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här