Kvartsfinal 1

Det är inte många som tror på oss inför ikväll, det var inte många som trodde på oss inför säsongen heller. Men nu är vi välförtjänt i slutspel och tänker spela hårdast, med mest energi.
 
Matchen Webbsänds på sr.se
Vi tar en match i taget och frågar ni mig så har jag samma känsla som jag hade inför Plannjamatchen, vi är förberedda på vad dem vill göra, vi vet vad vi vill göra – nu är det bara gå ut och ta det. Faller vi kort i denna serie har vi gjort en utmärkt säsong, vinner vi denna serie så kommer det vara årets skräll, all press på Norrköping!
Norrköping kommer senast från en förlust mot Uppsala, men i den matchen spelade inte Gee Gervin som är en väldigt viktig spelare för dem. Det finns vissa nycklar vi måste vara duktiga på och låsa för dem för att de inte skall få briljera, kan vi göra det så har vi en jämn och tuff match framför oss. Samtidigt som denna kvartsfinal så har Norrköping spel i finalen i den baltiska ligan att tänka på. Ett litet grattis delas ut från oss i Borås Basket för att ni klarat er så bra i den ligan, hoppas ni vinner finalen där och förlorar kvarten mot oss. Mike Palm har utlovat en arg tvåhands dunk och när han är på det humöret gör han 40p!
 
Skadefria är vi – Stadium Arena – here we go!
 
Assistant Coach Magnus Jason
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här