Latinovic reser hem

Momcilo Latinovic har tränat och spelat matcher med Borås Basket de senaste veckorna men fick tillslut inte någon plats i årets trupp. Efter en tid stod det nämligen klart för lagledningen att Latinovic var för lik de spelartyper som redan fanns inom gruppen. Därmed blev han överflödig och klubbledningen beslutade sig för att jobba vidare utan honom.

-Momcilo Latinovic är en bra spelare men inte riktigt den typ som vi trodde innan han kom hit. I ett annat lagbygge, en annan säsong, så skulle han kunna passa mycket väl in, säger klubbchef Jonas Larsson.

Momcilo Latinovic gjorde inget fel och med andra omständigheter (färre spelare på hans naturliga position) så hade han antagligen spelat för Borås Basket den här säsongen. Klubben är tacksam för all kraft och möda som Latinovic lade ner under sin tid i Borås. Och känslorna tycks vara ömsesidiga, då Latinovic var väldigt tacksam för den chans han ändå fick att visa upp sig.

Det är ännu oklart huruvida Borås Basket kommer att gå vidare med ett nytt spelarnamn eller om man tills vidare siktar på att börja säsongen med befintlig spelartrupp.

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här