McKnight klar för franska Charleville

McKnight klar för franska Charleville


 

Chris McKnight var en stor publikfavorit i Boråshallen. Han hade dessutom massivt stöd från spelarna i Borås Basket. Alla ville ha honom tillbaka. Det var också nära att det blev så. Klubben var beredd att låta McKnights återkomst bli verklighet och båda parter var överens. Men i sista sekunden dök ett väldigt bra erbjudande från franska Charleville upp.

Chris McKnight hade kunnat bli den sista pusselbiten i Borås Baskets lagbygge inför 2015/16. Klubben var beredd på att ge McKnight en andra chans. McKnight var t.o.m. överens med sportchef Jonas Larsson om en återförening i Borås, något som skulle bli hans sjätte raka säsong i klubben.

Men så dök anbudet från Frankrike upp. Ett anbud som McKnight inte kunde tacka nej till. Anbudet innebar även en chans till en riktig nystart i en annan stad och i ett annat land. McKnight har nu valt att ta chansen i franska Pro B och spelar från och med i höst för Charleville.

-Jag vill tacka Borås och klubben för allt de gjort för mig genom åren. Jag uppskattar fansen och sponsorerna och önskar alla det bästa, säger Chris McKnight

Borås Basket vill tacka Chris McKnight för fantastiska fem år och önskar honom all lycka till i Charleville och välkommen tillbaka till Borås i framtiden.

Text: Magnus Stråhle. Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här