McKnight personifierar passionen – förlänger med Borås

McKnight personifierar passionen – förlänger med Borås

I dagarna kliver han in i sitt tredje slutspel som spelare i Borås Basket. Chanserna att Chris McKnight spelar slutspel med samma klubb även om ett år ökade rejält idag. McKnight och klubbchef Jonas Larsson har nämligen kommit överens om en kontraktsförlängning.

Borås Basket är en klubb som eftersträvar stabilitet. Därför väljer man att arbeta långsiktigt med spelare som har passion för föreningen. Spelare som brinner för att representera den. Ingen personifierar detta bättre än slitvargen Chris McKnight, som kom till klubben hösten 2010. Sedan dess har McKnight snittat pålitliga 16 poäng och åtta returer för sitt lag.
 
 
-Chris McKnight är en ytterst professionell spelare som de yngre kan se upp till. Han engagerar sig alltid till max och visar vägen med hårt jobb för laget och passion för klubben. Det är med stor glädje som vi skriver under en förlängning med honom, säger klubbchef Jonas Larsson.
 
 
Chris McKnights nya kontrakt med Borås Basket löper över säsongen 2013/14. Därmed är han fortsatt en väldigt viktig kugge i det lagbygge som förväntas ta ytterligare kliv framåt och uppåt under nästa säsong.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här