Norrköping nära första förlusten

Världen är inte alltid rättvis så enkelt är det. Vi gör en bra match och pressar Norrköping som kom till denna match med 6 raka vinster ända ner till sista skottet! Matchen slutade dock till Norrköpings fördel 84-81.

Matchen i sig är otroligt jämn, ledningen växlar 13 gånger och 11 gånger är det helt jämnt! Vi står upp väldigt bra i vårt man-man försvar, även Norrköping spelar ett väldigt bra försvar och det är inte förrän i fjärde perioden båda lagen lägger in sjätte växeln och börjar poäng produktionen på riktigt. Både Richard Maråker och Mohamed Neffati spelar bra idag, och Jim och Mike är stabila som vanligt. 
Det var nog inte många som hade räknat med oss i denna matchen, men killarna visar åter igen att vi kan spela mot de allra bästa, att vi åter igen vinner returstatistiken och mot ett Norrköping som är otroligt mycket längre och större än oss är beundransvärt! Nu gäller det att koncentrera allt detta mot Örebro på Tisdag och ta denna skalp mot ett lag som även dem har börjat Basketligan på ett fantastiskt sätt.
 
Med vänlig hälsning
Assistant Coach M.Jason
 
Länkar
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här