Ny klubbchef i Borås Basket

Ny klubbchef i Borås Basket

Mathias Svensson och Effektiv Bemanning AB har på ett förtjänstfullt sätt hållit i rekry¬tering¬en av vår nya klubbchef. Efter knappt två månaders arbete med annonsering och intervjuer med sökande, är vi nu glada att kunna hälsa Magnus Ericsson välkommen som klubbchef i Borås Basket!

Magnus har ju tidigare arbetat som kanslichef/föreningsadministratör hos oss och har de senaste 1,5 åren varit anställd som projekt­ledare på Västergötlands Idrottsför­bund. Där har han självständigt planerat och drivit projekt samt hållit föreläsningar och utbild­ningar.
 
 
Magnus har i yngre dagar lirat basket i vår förening, brinner för ungdomar, har varit coach i föreningen under 30 års tid och är i dag aktiv både som domare och ungdomscoach i Borås Basket. Magnus har också hunnit avverka två år som styrelseledamot i vår förening. Han har sedan hösten 2013 även jobbat ideellt i vår Sportgrupp Breddverksamhet och aktivt deltagit i arbetet med vår affärsplan ”Vägen Framåt”.
 
 
Nu ser Magnus fram emot att få om­sätta ”Vägen Framåt” i praktiken och vara ytterst ansvarig för att driva och utveckla verksam­heten mot de mål vi satt upp i Borås Basket. Han kommer att på­börja sitt klubbchefsarbete snarast möjligt, men senast vid årsskiftet. Vi hälsar Magnus väl­kommen tillbaka till basket­familjen!
 
 
Text: Maria Wiland.
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här