På väg till Norrköping

Dolphins går in i den här omgången som det enda ligalaget som fortfarande är obesegrat. Sex matcher, sex segrar. Lägg därtill en säker hemmaseger mot Valga i Baltiska Ligan. Vi kommer dock göra allt vad som står i vår makt för att få deras segertåg att spåra ur.
Text ifrån Svenska Basketligan.

Årets upplaga av Dolphins är ett starkt lag, antagligen med större bredd än något annat i Ligan den här säsongen. På tisdagskvällen tar Dolphins emot Borås i Stadium Arena.

Borås har en match mera spelad – fyra segrar och tre förluster, senast mot 08 Stockholm, som vann med liten marginal efter en tuff match.
– Jag har full respekt för Borås, säger Kelly Grant. Dom startade säsongen bra – och förlusten mot 08 var knapp. Jag tror att Borås har alla möjligheter att bli ett av playoff-lagen.
– Vi måste jobba hårt med att förbättra vår egen trepoängsprocent – och vi måste bli avsevärt mycket bättre på returtagningen. Vi är antagligen det lag i Ligan som har de största spelarna – och då får vi inte vara så dåliga på rebounds.
– Vi har ett utmärkt försvar – får vi ordning på trepoängare och rebounds, ja då kan vad som helst hända!
– Tim Withworth blir kvar tillsvidare – han blir extra viktig nu när Bojan Atanasoski också hamnat på sjuklistan. Det är konsekvenserna av hans sabbatsår som nu visar sig i form av ont i lederna. Så han får vila ett tag.

Skadeläget

Anton Saks och Bojan Atanasoski står på sjuklistan.

Dolphins startfemma

– Svårt att säga så här långt före matchen, tycker Kelly. Vi har ett lag där alla egentligen kan starta – så jag avvaktar till sista minuten med att bestämma. Jag vill kolla in deras dagsform först!

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här