Premiär 2010

Premiär 2010

Det nya året är här och det vankas nya basketmatcher. Närmast matchen mot Jämtland Basket

Matchdag

Tisdag 5/1

Tid
kl 19.04

Vi avslutade 2009 mycket bra genom att ta hem segern över stjärnspäckade Solna Vikings och vi blev dessutom utsedda till det lag med bäst lagstatistiksutveckling.  Denna trend tänker vi fortsätta följa med början i matchen emot Jämtland.

– Det ska bli roligt att få börja med matcherna igen efter ett längre matchuppehåll. Nu gäller det att försöka börja året som vi slutade  det förra, d.v.s. med ett bra försvarsspel och mycket energi. Träningarna i mellandagarna har sett bra ut och vi har lagt mycket fokus på att komma tillbaks i matchform och fortsätta bli bättre i försvar. Vi har haft lite otur med några stukade fötter och sjukdomar men förhoppningsvis är alla redo till tisdagens match.
 
Jämtland är ett tufft motstånd trots deras tabellplacering och det finns inte något utrymme för underskattning. De har flera bra spelare men nyckeln för oss blir att försöka få stopp på Issa Konare och Stian Mjös. Ännu viktigare när man inte har spelat match på ett tag blir att ta hand om bollen och fokusera på att vi gör rätt i vårt eget spel. Klarar vi av detta har vi goda chanser att vinna matchen.
 
Jim Nyström
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här