Redo för semifinal 3

Redo för semifinal 3

Med en nykvitterad SM-semifinalserie välkomnade Borås Basket påskhelgen och tre spellediga dagar. Detta innebar välbehövlig vila och återhämtning för ett lag som nästan hade matchat NBA-tätt de senaste veckorna.

På tisdagskvällen är Borås Basket tillbaka i Stadium Arena i Norrköping. Förra gången som laget kom till stan stod det 0-0 i serien och Norrköping Dolphins fick agera klara favoriter. Hemmalaget pallade trycket också och kunde ta ledningen med 1-0 i matcher. Men efter det att serien varit i Boråshallen och vänt på långfredagen så var det kvitterat.
 
Nu känns serien mer oviss. Borås visade nämligen inte upp något dåligt spel i semifinal 1. Och i semifinal 2 var man laget i förarsätet.
 
En stor skillnad jämfört med i kvartsfinalserien mot Uppsala Basket är att Dolphins inte verkar ha något svar på Omar Krayem. Efter två matcher snittar den lille trollkarlen hela 29,5 poäng.
 
Eurosport sänder semifinal 3 mellan Södertälje Kings och LF Basket. Enda sättet att se Borås tredje semifinal blir därmed att ta sig till Stadium Arena på tisdagskvällen. Starttid: 19:04.
 
Obs! Om du inte har möjlighet att vara i Stadium Arena så går det att få liveuppdateringar via Borås Baskets Facebook-sida.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.     

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här