Smäll i Helsingborg

Smäll i Helsingborg

På fredagen ställdes vi mot Helsingborg i vår andra försäsongsmatch. Eftersom det hittills mest handlat om träningar så känner spelarna att det är skönt att få mäta resultatet av dessa i match.

Nu skulle det visa sig att ingen av spelarna hade vaknat på rätt sida och matchen mot Helsingborg blev – helt enkelt – inte bra.
 
I första kvarten var vi poängmässigt med, men spelet ville inte lossna. De efterföljande kvartarna blev inte bättre utan Helsingborg vann träningsmatchen rättvist.
 
”Jag har inte något positivt alls att säga om matchen. Men vi får glädjas åt att vi tar denna stjärnsmällen nu innan säsongen börjar.”, säger Coach Anders Jonsson.
 
I tredje kvarten får Jonas en smäll på – den inte så lilla – näsan och fick spendera 5 timmar under lördagen på lasarettet i Varberg. ”Jag har ont i näsan och har förmodligen fått en liten hjärnskakning oxå.”, säger Jonas.
 
Att Jonas fick utgå i tredje kvarten hade inget med slutresultatet att göra. ”Nej, det var slut redan innan”, menar Jonas.
 
”Med tanke på att vi är tidigt i försäsongen plus att samtliga spelare underpresterade så behöver vi inte vara oroliga. Vi vet att spelarna i laget är engagerade och kommer att ta lärdom av denna erfarenhet.”, säger Anders Jonsson
 
Helsingborgs Basket – Borås Basket (83-44)
Jonas 13, Henke 13, Chris 7, Simon 4, Toni 3, Fidde 2, Rasmus 2.
 
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här