Spännande LF utmanar Borås segersvit

Spännande LF utmanar Borås segersvit

Det är dags för säsongens tionde hemmamatch i Boråshallen. Detta mot ett spännande LF-lag, som inte ser ut som det gjorde vid de två första matcherna mot Borås Basket. Om Borås lyckas justera och kompensera LF:s förändringar så finns en stor chans att hemmapubliken kan fira ”nummer 22” vid 21-tiden på tisdagskvällen.

Kodi Augustus. Han vann pris som Årets Forward i Basketligan förra säsongen. Då spelandes för 08 Stockholm. Den här säsongen har han endast visat upp sig en gång. I fredags i Sundsvalls Sporthall. Då matchades han under sparsamma tolv minuter och noterades för fyra poäng. Lagom till matchen mot Borås Basket är Augustus sannolikt lite mer varm i kläderna och redo att göra desto mer nytta.
 
 
Keith McLeod – LF Baskets NBA-meriterade guard – snittar 19 poäng och fem assist. Samtidigt dras han med skador var och varannan match. Om han kommer till spel mot Borås vet kanske ingen annan än LF:s lagläkare. Borås Basket förbereder sig oavsett på att möta den duktige amerikanen.
 
 
Förutom amerikanerna så finns Christopher Ryan, Johan Åkesson, Tim Whitworth och en rad andra hot som gärna vill stjälpa Borås Basket av vägen. 22 raka segrar finns inom räckhåll, men inte innan en hård kamp mot LF Basket har utkämpats. Om du klickar på bilden så kommer du till en intervju med Chris McKnight.
 
 
 
 
 
 
Text/Intervju: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Video: Thomas Garphammar/DANGAR. Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.  
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här