Taggade till tusen

Taggade till tusen

Borås Basket kommer till Östersund taggade till tusen. Förlusten i Stadium Arena i tisdags gjorde ont i själen och är inget som spelarna vill uppleva igen. Jämtland är dock ett tufft gäng med många bra spelare i truppen. Men den här gången stöter de på ett väldigt motiverat och segersuget Borås.

Borås Baskets spelare lämnade sina bilar på Cooper Tires för däckbyte tidigt på torsdagsmorgonen och spenderade sedan resten av dagen i buss. Det är långt mellan Borås och Östersund. Efter ett lunchstopp i Mora mötte man snön och halkan. Lyckligtvis gick resan ändå smidigt och man klockade in på hotellet på 11 timmar och 30 minuter.
 
 
Headcoach Pat Ryan tar inte lätt på matchen i Östersund. Han menar att Jämtland är bra hemma och varnar för Drazen Klaric, Darryl Hudson, Boakai Lalugba och Mario Fernandes som extra farliga. Och för ovanlighetens skull pratar coach Ryan om försvar.
 
 
-Nu har vi tittat på film [matchvideor] och vi ska jobba stenhårt i försvaret. Alla spelarna verkar väldigt taggade. Speciellt efter matchen i tisdags. Både jag och spelarna ser fram emot matchen mot Jämtland, säger Pat Ryan från sitt hotellrum.
 
 
Matchen mellan Jämtland och Borås spelas i Östersunds Sporthall kl 19:04 på fredagskvällen. Tyvärr finns ingen liverapporttör från Borås med på resan den här gången. 
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här