Taggat inför semifinal 2

Taggat inför semifinal 2

Borås Basket var nära att sno semifinal 1 i Stadium Arena på onsdagskvällen. Men i slutet sumpade man den chansen och Dolphins ställde, genom storspel av både Gerry Blakes och Joakim Kjellbom, allting till rätta. Frågan är om detta var Borås bästa chans att nypa en vinst på bortaplan?

Semifinal 2 är på gång. Den ska spelas i Boråshallen på fredagskvällen. Inför den matchen står det sedan igår kväll 1-0 till Norrköping. I Borås pratas det mycket om att man hade en stor chans långt in i semifinal 1. Dolphins satte totalt 1 av 13 trepoängare bland annat. Man kan undra om de kommer att vara i närheten av så dåliga siffror i någon av de kommande semifinalmatcherna?

Fredrik ”The Fredder” Andersson är lagkapten i Borås Basket och var hoppfull, taggad och positiv när han intervjuades strax innan torsdagens lagträning. 

Semifinal 2 spelas i Boråshallen imorgon (fredag 13 april), med uppkast 19:30. Redan nu finns möjligheten att förköpa biljetter här

WebbTV-programmet ”The Hank Tank”, som normalt publiceras inför hemmamatcherna, måste tyvärr utgå den här gången. Vi hoppas vara tillbaka med ”The Hank Tank” inför semifinal 4. 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek. 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här